2016. február 8., hétfő

Információmorzsák #6

Tegnap volt Amerikában a Super Bowl, és ennek alkalmából egy csomó tv szpot érkezett olyan filmekkel kapcsolatban, amik az elkövetkezendő hónapokban kerülnek majd a mozikba. Ezek közül számomra két tv szpot igazán érdekes, plusz úgy gondoltam, hogy bepótolom hiányosságaimat, és megemlítek két előzetest, amik már kint vannak egy ideje az interneten.
Kezdjük a tv szpotokkal! Az első az Amerika Kapitány: Polgárháború című filmhez kötődik. Mivel 30 másodperc az egész, ezért sok új információt nem tartalmaz, de azért van benne egy-két képkocka, amiről érdemes beszélni. Ott van például Bucky és Vasember kézitusája, vagy az a fura szerkezet, amibe Bucky fel van lógatva, de az egész videónak a legepicebb pillanata a vége, amikor először áll egymással szembe a két oldal. És ott van a Hangya!!!!! Komolyan, annál a résznél elkezdtem hisztérikusan ismételgetni, hogy "Ott volt a Hangya! Ott volt a Hangya!"
Itt megtekinthető a videó:


A másik tv szpot szintén egy Marvel-filmhez kapcsolható, mégpedig az X-Men: Apokalipszishez. Ebben sincs túl sok új képkocka vagy infó, de Oscar Isaac hangja már önmagában hátborzongató, és a mutánsok egy-egy megvillanása is arra utal, hogy egy remek filmre készülhetünk.
Videó:



Lássuk az előzeteseket! Az egyik A beavatott-sorozat: A hűséges - 1. részéhez érkezett, még nagyjából két héttel ezelőtt. Kicsit csalódtam benne, mert sok újdonságot nem tartalmazott (Miles Tellert meg egyáltalán nem....), de arra azért jó, hogy fenntartsa az izgalmat a film bemutatójáig.
Itt az előzetes:


A másik előzetes egy olyan filmhez tartozik, amiről eddig nem sokat beszéltem, mivel jó magam se tudtam róla sokat, sőt, egy ideig úgy volt, be sem mutatják még Amerikában sem. Az egyetlen ok, amiért tudtam/tudok erről a filmről, az a főszereplő személye. Végül a múlt héten nagy meglepetésemre hivatalos poszter és előzetes is érkezett a Get a Job című vígjátékhoz. Nem vagyok oda különösebben az ilyen típusú filmekért, ez sem tűnik többnek az egyszer nézhetős kategóriánál, de viccesnek néz ki, és vannak benne olyan színészek, akik miatt bizakodom, hogy jó móka lesz a film.
Itt megleshetitek az előzetest:


Nos, mára ennyi fért az Információmorzsák rovatba. Ha minden a tervek szerint halad, legközelebb egy könyves kritikával érkezem, sőt most sikerült két olyan könyvet is megszereznem a könyvtárból, amikre már régóta fájt a fogam, úgyhogy mostanában főleg könyvekkel kapcsolatos bejegyzések érkeznek majd.

Nincsenek megjegyzések: